Roze poef stylen?

Heb jij zin om jouw interieur nét wat te veranderen? Dan ben je hier op het juiste adres! Ieder seizoen is het weer leuk om je interieur wat op te fleuren of aan te passen naar de nieuwste trends. Door middel van wat kleine aanpassingen geef jij jouw interieur een hele andere sfeer. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe kussentjes, een dekentje op de bank óf een nieuwe (roze) poef!

De poef is een unieke eyecatcher voor in huis. Om een handgemaakte poef nog meer in het oog te laten springen, kun je kiezen voor een pasteltint of felle kleur poef. Denk bijvoorbeeld eens aan een roze poef. De kleur roze heeft namelijk meer te bieden dan alleen maar een zoete en zachte uitstraling.

Waarom een poef in de kleur roze zo leuk is!

De kleur roze wordt voornamelijk als een vrouwelijke kleur gezien; zowel speels als passioneel. Een roze poef doet vrolijk, zacht en zoet aan, maar kan ook als spannend worden ervaren. Dat roze vaak als de kleur van de liefde wordt gebruikt is volgens ons volkomen logisch. Wij zijn namelijk verliefd op onze verschillende roze poefs!

leren poef in de kleur roze op houtruin kleed
leren poef licht roze sfeerbeeld
leren poef roze

Hoe style ik een roze poef?

Welke sfeer wil jij in jouw huis creëren? En nog belangrijker, in welke kamer zou je de roze poef graag willen gebruiken? Wij geven je wat tips!

We hebben verschillende kleuren roze poefs in ons assortiment, van lichtroze tot fel roze. Iedere kleur geeft een andere sfeer aan jouw interieur.

  • De lichtroze of nude roze poef is perfect geschikt voor een pastelkleurig interieur of een schattige meisjeskamer. De poef blendt vaak mooi met lichte tinten, zoals wit en beige. Daarbij is deze roze poef vaak ook leuk te combineren met zilver of goud. Plaats de poef bijvoorbeeld naast een lichte bank of probeer de poef eens voor een pastelkleurig behang.
  • Wil je een wat stoerdere kleur roze? Dan is onze de velvet roze of donker roze poef perfect. Voor de kinderkamer is dit zelfs een echte prinsessenpoef! Deze poef trekt direct de aandacht in jouw interieur en zorgt voor een zowel lieflijk als stoer interieur. Staat in jouw huis altijd een bosje bloemen? Probeer dan eens de kleur van de poef in je bos terug te laten komen. Zo krijg je een mooi samenhangend geheel in jouw interieur.

Hoe gebruik je een poef?

Een handgemaakte poef is echt niet alleen om op te zitten. De roze poef heeft namelijk in iedere kamer een andere rol en wij leggen je dat graag uit:

  • In de woonkamer naast de bank dient onze poef als multifunctioneel hulpstuk. Denk hierbij aan een extra zitplek, een voetenbankje of als bijzettafeltje.
  • Een poef in de slaapkamer? Ook handig! Jouw rondslingerende kleding heeft namelijk ook een plekje nodig. Zo wordt ‘de stoel’ vervangen door ‘de poef’ (toch nét een leuker gezicht).
  • In de zomer kun je de roze poef ook buiten neerzetten, liefst wel op een droge plek. De poef geeft dan namelijk direct een huiselijke sfeer aan jouw tuin!

Meer inspiratie nodig? Bekijk onze facebook– of instagrampagina!