RETOURNEREN

 
Retourneren
 
Je kunt jouw producten gratis retourneren binnen 14 werkdagen. Producten kunnen worden geretourneerd via de volgende stappen:
 
1. Neem contact met ons op via ons e-mailadres info@poufspillows.com en vermeld jouw ordernummer.
2. Je ontvangt van ons een retourlabel.
3. Verpak jouw product(en) in de originele verzendverpakking en plak het label op de doos.
4. Breng het pakketje naar een afleverpunt bij jou in de buurt.
 
Mag ik mijn artikel(en) retourneren?
Je hebt 14 dagen na ontvangst van je producten de tijd om je pakket te retourneren. Mocht je meerdere producten in één keer besteld hebben, dan begint de termijn te lopen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen. Vanaf het moment dat je hebt aangegeven je artikel te willen retourneren moet je het binnen 14 dagen versturen.
 
Waar moet mijn retourzending aan voldoen?
✓ Bij voorkeur verpakken in de oorspronkelijke verpakking, of een alternatieve verpakking waarin de producten niet kunnen beschadigen. 
✓ Indien er schade is ontstaan aan het product dan ben je als klant verantwoordelijk voor de waardevermindering. Twijfel je over de retour mogelijkheden dan kun je contact met ons opnemen om dit te bespreken.
 
Wat als het bezorgde artikel kapot is?
Ons advies is om het artikel direct bij ontvangst te controleren op mankementen. Wanneer blijkt dat het artikel beschadigd is, neem dan zo snel mogelijk contact op met info@poufspillows.com.
 
Kan ik mijn product ook ruilen?
Mocht het artikel toch niet helemaal de goede kleur zijn in jouw interieur, dan kunnen wij het product voor je omruilen. Neem ook daarvoor contact met ons op via info@poufspillows.com en vergeet daarbij niet je ordernummer door te sturen. Bij het omruilen van het product ontvang je per e-mail opnieuw een track & trace nummer om jouw pakket te volgen tijdens de reis.
 
Is het toegestaan om een retour in delen terug te sturen?
Om aanspraak te maken op onze gratis retourservice is het van belang dat je alle artikelen in één keer retour stuurt. Mocht je je bestelling in delen retourneren dan brengen we 4,99 euro per extra retour in rekening.
 
Hoe lang duurt het voordat ik het terug te storten bedrag op mijn rekening heb staan?
Binnen uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen wachten met de terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen.
 

Informatie over herroepingsrecht
De bestelling kan geannuleerd worden door contact op te nemen met info@poufspillows.com. De bestelling kan niet meer geannuleerd worden op het moment dat jouw bestelling al verpakt en/of verzonden is. In dit geval kun je gebruik maken van het herroepingsrecht, of je kunt het pakket weigeren aan de deur bij levering van de bezorger. Het herroepingsrecht houdt in dat je het recht hebt om binnen 30 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Dit kun je doen door te mailen naar info@poufspillows.com

Gevolgen van de annulering

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten, indien de gehele bestelling retour wordt gezonden) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 7 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of totdat je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.