Het verhaal achter Poufs&Pillows

Onze Marokkaanse roots en onze passie voor reizen en interieur hebben we gecombineerd in ons bedrijf. Ons merk is een mix van cultuur en vakmanschap. Geïnspireerd door de schoonheid en de elegantie van het Marokkaanse vakmanschap, bevatten onze collecties alleen zorgvuldig geselecteerde items die handgemaakt zijn door getalenteerde Marokkaanse ambachtslieden met vaak tientallen jaren ervaring. Met deze ambachtslieden hebben we nauwe relaties opgebouwd waardoor wij er samen met hen voor kunnen zorgen dat ons doel behaald wordt.

Meer dan een product alleen

Ambachtslieden in Marokko, maar ook in andere delen van de wereld, worstelen met het behoud van oude technieken en tradities die verdwijnen in een snel evoluerende geïndustrialiseerde wereld. Ons doel is om de ambachtslieden te helpen het voortbestaan van hun coöperaties te garanderen en hun levensonderhoud veilig te stellen door toegang te krijgen tot nieuwe markten over de hele wereld, en door begeleiding en connecties te bieden. Dit doen we door onze klanten in Europa nieuwe producten te laten leren kennen uit een andere cultuur. Met iedere aankoop kunnen wij onze ambachtslieden de stabiliteit van een eerlijk inkomen geven en houden we tegelijkertijd het traditionele vakmanschap in stand. 

Achter ieder item zit een persoon, een verhaal. Er wordt vaak dagen tot maanden met de hand aan een item gewerkt. Wij hopen onze klanten dan ook te inspireren om deze items te koesteren en deze jarenlang in het interieur te laten pronken.

een vrouw die een poef borduurt