OVER ONS

We hebben onze roots en onze passie voor reizen en interieur gecombineerd in dit bedrijf. Ons merk is een mix van cultuur, vakmanschap en hoogwaardige producten, zoals Marokkaanse leren poefs, kelim kussens en beni ouarain kleden. Elk product heeft dat vintage gevoel en is uniek in zijn soort.

Geïnspireerd door de schoonheid en de elegantie van het Marokkaanse vakmanschap, bevatten onze collecties alleen zorgvuldig geselecteerde producten die 100% handgemaakt zijn door getalenteerde Marokkaanse ambachtslieden. Met deze ambachtslieden hebben we nauwe relaties opgebouwd waardoor wij er samen met hen voor kunnen zorgen dat dit traditionele vakmanschap in stand gehouden blijft.

Wij streven er naar om jou te inspireren met onze producten. Mocht je advies willen of vragen hebben, dan kun je ons altijd bereiken via ons contactformulier, onze social kanalen of via ons telefoonnummer. Uiteraard kun je ons ook altijd even een appje sturen.

ONS MERK

Vanuit het kantoor in Nederland tot aan Marrakech bouwen we een internationale marktplaats voor leren poefs en boho kussens, die zich onderscheidt door de kwaliteit van onze producten, de presentatie, de service en de mensen.

Met een focus op poefs en kussens bieden wij een breed scala aan verschillende productstijlen, kleuren en vormen om aan te sluiten bij bepaalde ruimtes en functionele gebruikstypes. Bij P&P gebruiken we alleen de beste materialen en zorgvuldig handwerk om lederen poefs van topkwaliteit te maken. Al onze producten worden gemaakt door bekwame ambachtslieden, met tientallen jaren ervaring en erfgoed.

We zijn altijd gedreven geweest door een enkel, duurzaam idee: Het streven naar handgemaakte schoonheid. Onze creatieve inspiratie en producterfenis is sterk afgeleid van onze Marokkaanse familiegeschiedenis. De kunst van het looien en het transformeren van leer in prachtige poefs voor thuisgebruik maakt al sinds het begin van de 20e eeuw integraal deel uit van de familie.

ONZE WAARDEN

We hebben door heel Marokko gereisd op zoek naar uniek handwerk, gemaakt door ambachtslieden in lokale gemeenschappen en kleine coöperaties. Ambachtslieden die worstelen met het behoud van oude technieken en tradities die verdwijnen in een snel evoluerende geïndustrialiseerde wereld.
 
Ons doel is om de ambachtslieden te helpen het voortbestaan van hun coöperaties te garanderen en hun levensonderhoud veilig te stellen door toegang te krijgen tot nieuwe markten over de hele wereld, en door begeleiding en connecties te bieden.
 
Daarbij helpen we onze klanten om nieuwe producten te leren kennen uit een andere cultuur. Elke aankoop die je  doet, helpt dit erfgoed in leven te houden en zorgt ervoor dat onze ambachtslieden zich sterker en zelfverzekerder voelen en hun leven onder controle hebben door de uitbreiding van hun kunst.

De favorieten van ons team